Cornelius

Litt

managing associate (advocaat)
Maastricht - Airport

Telefoon: +31 43 711 22 07
E-mail: cornelius.litt@lexquire.nl

Cornelius Litt

Cornelius’ expertise omvat onder andere het handels- en ondernemingsrecht, met een focus op fusies en overnames en een bijzondere voorkeur voor de technologie-industrie.

Hij adviseert op verschillende juridische raakvlakken, bijvoorbeeld op het snijvlak van ondernemingsrecht, corporate litigation en commercieel contractenrecht in verband met diverse transacties (fusies en overnames, joint ventures en internationale bedrijfsherstructureringen), alsmede ondernemingsgeschillen (zoals aandeelhoudersgeschillen en bestuurdersaansprakelijkheidskwesties). Cornelius heeft een track record in het adviseren van onze internationale clientèle over allerlei kwesties in het kader van nationale en internationale transacties.

Voordat Cornelius zich aan LexQuire heeft verbonden, werkte hij meerdere jaren in Luxemburg. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in het ondernemingsrecht en de zakelijke dienstverlening. Hij werkte bij een internationaal gerenommeerd netwerk van advocatenkantoren en bij een toonaangevende wereldwijde Corporate Service Provider.

Cornelius is geboren en getogen in Duitsland. Daarnaast spreekt en werkt hij ook in het Engels, Nederlands en Frans.

Talen

  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans

News & Insights

Menu