Hartmut

Seibel

counsel (Rechtsanwalt)
Brussel

Telefoon: +32 (0) 2 535 78 02
E-mail: hartmut.seibel@lexquire.be

Hartmut Seibel

Hartmut Seibel is al tientallen jaren werkzaam als advocaat, maar heeft in het verleden ook een brede juridische ervaring opgedaan als juridisch adviseur voor bedrijven en verenigingen die in heel Europa actief zijn. Hij heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in Europees recht.

Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het onderhandelen van internationale contracten met grote infrastructuuraanbieders, bedrijfsovernames (M&A) en goedkeuringsprocedures op publiekrechtelijke terreinen. Hij heeft zich intensief beziggehouden met de regulering van verschillende markten (telecommunicatie, betaaldiensten) op Europees niveau en heeft zich herhaaldelijk bezig gehouden met het Europese mededingingsrecht.

Hij is al tientallen jaren bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering (datatransmissie, databescherming, databeveiliging, clouddiensten, waaronder artificiële intelligentie). Ook adviseerde hij jarenlang een centrale Europese vereniging op het gebied van betalingstransacties (SEPA) over juridische vraagstukken. Verder is hij in toenemende mate betrokken bij procedures op het gebied van de bescherming van grondrechten en mensenrechten.

Talen

  • Duits
  • Engels
  • Frans