Lisanne

Vanhommerig

associate (advocaat)
Heerlen

Telefoon: +31 45 404 02 24
E-mail: lisanne.vanhommerig@lexquire.nl

Lisanne Vanhommerig legt zich toe op het arbeidsrecht, privacy- en datarecht en familierecht. Door deze verscheidenheid aan rechtsgebieden, houdt ze een frisse blik op elke zaak.

Na afronding van haar master Arbeids- en ondernemingsrecht, waarbij ze onderzoek deed naar onder meer schijnzelfstandigheid en privacyvraagstukken voor ondernemers bij online-handel, heeft zij een jaar in Keulen (DE) gewerkt voor de dochteronderneming van een grote verzekeraar. Daar heeft ze zich ondergedompeld in de wereld van legal tech, waardoor haar vaardigeden ten aanzien van IT, data en privacy steeds verder groeiden.

Na haar jaar in Keulen, heeft ze zich in het verlengde van haar opgedane legal tech kennis bezig gehouden met werkzaamheden bij de Universiteit van Amsterdam. Zij droeg bij aan de ontwikkeling van een arbeidsrechtelijke tool die werknemers en werkgevers in staat stelt om digitaal snelle duidelijke antwoorden te verkrijgen. Haar bijdrage was zowel juridisch inhoudelijk alsook technisch.

Sinds 2020 is Lisanne werkzaam bij LexQuire, waar ze zich verder blijft verdiepen in voornoemde rechtsgebieden. Zij staat Nederlandse, Duitse en internationale cliënten bij. Ze adviseert in zowel de Nederlandse, Duitse als Engelse taal en procedeert naar Nederlands recht.

Talen

  • Nederlands
  • Duits
  • Engels

News & Insights

Lex Mosae – 15 november 2022

Juridische faculteitsvereniging Ouranos organiseert jaarlijks de juridische banenmarkt Lex Mosae…
| NL Law