Lode

Eymael

managing associate (advocaat)
Maastricht-Airport

Telefoon: +31 88 17 17 0 17
E-mail: lode.eymael@lexquire.nl

Lode Eymael

Lode Eymael houdt zich in zijn praktijk met name bezig met het commercieel handels- en ondernemingsrecht en het intellectueel eigendomsrecht, met een focus op merkenrecht.

In 2019 is Lode beëdigd door de rechtbank van Amsterdam, waarna hij werkzaam is geweest bij zowel een toonaangevend advocatenkantoor te Amsterdam als een klein advocatenkantoor het zuiden van het land. Met deze achtergrond is hij welbekend met de verschillende behoeftes van zijn cliënten en kan hij zijn bijstand en advies aanpassen op diens maat en behoeftes.

Daarnaast is Lode drie jaar actief geweest als de co-editor van het European Property Law Journal, een tijdschrift met de focus op rechtsvergelijkende mulltidisciplinaire analyses en onderzoeken van het eigendomsrecht vanuit een Europees perspectief.

Lode heeft bovendien een passie voor het pleiten en heeft verschillende pleitwedstrijden gewonnen, waarvoor hij onder meer de prijs van beste spreker heeft bemachtigd in het John H. Jackson Moot Court Competition on WTO Law, te Tsjechië en de prijs voor meest beloftevolle spreker van de Model United Nations te Reims, Frankrijk.

Tot slot is Lode ondernemend en strategisch ingesteld. Hij denkt graag met u mee over de risico’s en kansen van u en/of uw onderneming.

Talen

  • Nederlands
  • Engels