Sipko

Douma

partner (avocat au barreau de Paris)
Parijs

Telefoon: +31 88 17 17 0 17
E-mail: sipko.douma@lexquire.nl

Sipko Douma is werkzaam geweest in het notariaat, in het bankwezen en heeft gewerkt als bedrijfsjurist in Nederland en in Frankrijk. Hij heeft tevens een jaar Duits recht gestudeerd in Tübingen en in Düsseldorf.

Sipko Douma is in 1992 beëdigd als advocaat in Nederland en in 1998 als Frans advocaat. Hij is sedert die tijd verbonden aan de balie van Parijs, alwaar hij als advocaat staat ingeschreven.

Hij is werkzaam geweest bij een internationaal gerenommeerd advocatenkantoor in Nederland, alsook bij een groot internationaal kantoor in Parijs.

Sipko heeft diverse Nederlandse ondernemers begeleid met uitbreiding naar Frankrijk. Hij kent de Franse markt, spreekt de taal en kent het Franse rechtstelsel, alsook het Nederlandse.

Daarnaast staat hij particulieren bij die een ongeval hebben gehad in Frankrijk. Van aansprakelijkstelling tot afwikkeling van de schade.

Ook is Sipko vaardig in alles dat met vastgoed te maken heeft. Diverse Nederlanders met een tweede huis in Frankrijk weten hem dan ook te vinden voor advies en bijstand.

  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans