10 mei 2023 – LexQuire Corporate Masterclass

| NL Law

LEX-event-vastgeoed

Tijdens de LexQuire Corporate Masterclass krijgt een select aantal studenten de kans om de professionals van LexQuire te ontmoeten, de sfeer op het hoofdkantoor van LexQuire te proeven en waardevolle kennis op te doen in het ondernemingsrecht.

LexQuire Corporate Masterclass

LexQuire international tax & law organiseert een masterclass voor een select aantal talentvolle studenten die zich in de afrondende fase van hun bachelor of in hun master bevinden. Je doet waardevolle kennis op, werkt aan een casus en breidt je netwerk uit. Bovendien wordt middels de masterclass bekeken of een baan bij LexQuire in het verschiet kan liggen voor jou.

Tijdens de masterclass word je uitgedaagd om samen aan een casus te werken. Je leert praktijkgericht omgaan met juridische en praktische aspecten van oprichtingsdocumenten, aandeelhoudersovereenkomsten, fusies en overnames, aansprakelijkheden en insolventie. Je krijgt begeleiding van de specialisten ondernemingsrecht van LexQuire.
De LexQuire Corporate Masterclass wordt informeel afgesloten met een borrel samen met onze juristen, advocaten, notarissen en belastingadviseurs.

Heb jij goede studieresultaten, affiniteit met internationale juridische en/of fiscale dienstverlening en beheers je de Nederlandse en Engelse en/of Duitse taal goed?  Wellicht kom je dan in aanmerking om deel te nemen aan de masterclass bij LexQuire.

Over LexQuire

LexQuire is een snel groeiend internationaal kantoor met diverse vestigingen in Europa. Ons clientèle bestaat voornamelijk uit (internationale) ondernemingen die zich richten op internationale handel alsmede (vermogende) particulieren met internationale notariële vraagstukken.

LexQuire Masterclass informatie

Datum & tijd: 10 mei 2023, 10.00u – 17.00u
Locatie: LexQuire Tax & Law, Amerikalaan 1 Maastricht-Airport
Doelgroep: Studenten ondernemingsrecht die hun carrière een boost willen geven.

Inschrijven LexQuire Masterclass

Ambieer jij een carrière als advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris op een hoogwaardig niveau in een internationale setting en wil je je kennis en vaardigheden etaleren? En heb jij goede studieresultaten, affiniteit met internationale juridische en/of fiscale dienstverlening en beheers je de Nederlandse en Engelse en/of Duitse taal goed? Stuur dan uiterlijk 28 april een mail met je CV en motivatie naar stefanie.senden@lexquire.nl

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *