LexQuire ontmoet IVVK Lawyers

| NL Law

| Leestijd: 2 minuten
LexQuire Meets IVVK Lawyers

Samenwerking wordt steeds belangrijker in de hedendaagse juridische omgeving vanwege de complexe aard van juridisch werk en grensoverschrijdende zakelijke markten. Het vereist dat professionals hun gespecialiseerde expertise combineren en goede kennis hebben van de behoeften van de klant in een geglobaliseerde samenleving.

Toonaangevende advocatenkantoren LexQuire en IVVK Lawyers hadden het genoegen om professionele ervaring en kennis uit te wisselen in Belgrado, Servië.

Bij deze gelegenheid bezochten vertegenwoordigers van LexQuire Managing Partner Gabriel Spera en Partner Branko Reumkens het kantoor van IVVK Advocaten in Belgrado. Hosts Senior Partner Aleksandar Ilić en Managing Partner Miloš Vučković presenteerden de markten en investeringsmogelijkheden in Servië en de regio. Daarentegen presenteerde het LexQuire-expertduo de goede juridische praktijken en potentiële samenwerkingsgebieden in Nederland en de omringende regio’s.

LexQuire is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor uit Maastricht, Nederland, dat een groot internationaal netwerk van professionele partners in heel Europa heeft opgebouwd. Het team van LexQuire bestaat uit notarissen, internationale advocaten en belastingadviseurs met uitgebreide kennis van internationaal privaat- en ondernemingsrecht. Het is een full-service kantoor dat complete en hoogwaardige juridische en fiscale diensten aanbiedt met betrekking tot alle grensoverschrijdende aangelegenheden.

IVVK Lawyers is een van de meest vooraanstaande advocatenkantoren in Zuidoost-Europa. Naast het hoofdkantoor in Belgrado, Servië, biedt IVVK Advocaten uitstekende juridische diensten aan zakelijke klanten vanuit de aangesloten advocatenkantoren in de Balkanregio. Het team werkt samen met bedrijven uit alle commerciële en industriële sectoren, overheden, maar ook regelgevers, non-profitorganisaties en handelsorganisaties.

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *